L’Art d’una Mort Digna

Tenim la llibertat, la responsabilitat i el poder d’escollir lliurement sobre la nostra vida, si volem o no volem viure en unes condicions concretes. El món està a les basseroles de moltes coses, una d’elles és el dret d’escollir, que per moralitats i drets jurídics es posa límits a aquesta llibertat humana.

Felicito aquesta iniciativa que torna a posar  el debat i el dret a l’eutanàsia. “Morir sense morir”.

Aquest 29 d’abril s’estrena la perl·lícula “Morir sense morir”, una film basat en un fet real i en una barreja de ficció i documental. L’Alba queda en estat vegetatiu després d’haver sofert un accident. El seu company decideix fer un documental sobre el dret a morir dignament a Espanya i gran part d’Europa. La pel·lícula avança en paral·lel entre la situació personal del protagonista i la seva investigació pel documental.

Des de fa anys l’Associació Èxit, treballa per acomplir la voluntat de moltes persones per tenir aquest dret, a una mort digna. Associació Suïssa pionera en el suicidi assistit. Si voleu conèixer-la mireu el film “Exit, le droit de mourir” realitzat per Fernanf Melgar i produït per Chinage. El podeu trobar al fons documental del CCCB, traduït al català, una joia de veure! 😉 Us el poso a continuació 😉

Avui també el programa “Banda ampla” de TV3 es debatrà sobre el Dret de Morir Dignament. Entre els convidats a plató tindrem l’Antoni Verdaguer i es parlarà de “Morir sense Morir”, no us ho perdeu!!!!

Per la Llibertat!!! Pel Dret a Morir dignament!!!

Anuncis

Una resposta to “L’Art d’una Mort Digna”

  1. L’Art d’una Mort Digna « Arts Música Says:

    […] Avui i demà una nova sacsejada per la consciència que es troba a les basseroles, no us perdeu el post de Arts Transformació […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: